Schoonheidssalon

Zin om volledig tot rust te komen? Met haar gouden handen weet Elise perfect welke schoonheidsbehandeling u nodig heeft. 

SALON ELISE SCHOONHEIDc
aquarelb 01
aquarelc 01

Beautysalon met behandelingen op maat

Salon Elise biedt u heerlijk ontspannende schoonheidsbehandelingen aan, waaronder pedicure, manicure en massages. Hieronder vindt u een overzicht van Elises aanbod:

Ontharing

Pijnloze ontharing van o.a. benen, wenkbrauwen, bovenlip, oksels en bikinilijn.

Gelaatsverzorging

U heeft de keuze uit een basis– en een luxebehandeling. Elise gebruikt verzorgingsproducten in functie van uw huidtype en houdt onder meer rekening met allergieën m.b.v. aangepaste peelings en gezichtsmaskers.

Pedicure & manicure

Nagelriemen verzorgen, eelt/kloven/ingegroeide nagels verwijderen, nagels vijlen, handcrème aanbrengen,…

Gelnagels

Elise heeft diverse technieken in de vingers om uw nagels een leuk kleurtje te geven. Ze geeft ook alle nodige tips over originele kleurencombinaties.

Make-up

Elise maakt gebruik van producten die uw huid niet irriteren. Ze bespreekt samen met u graag de verschillende mogelijkheden.

cropped logo Salon Elise icon 01 1
SALON ELISE SCHOONHEIDc2

Massage

Kom volledig tot rust met een ontspannende massage en voel u na afloop opnieuw fit. Zowel kortere massages als complete lichaamsmassages zijn mogelijk.

Wimperextensions

Dankzij zijden wimperextensions met een volle aanzet heeft u het hele jaar door van volumineuze wimpers. U kan er gerust mee sporten, zwemmen of naar de sauna gaan. Om van optimale resultaten te genieten, laat u de wimpers best na drie weken bijwerken.

Microblading

Door kleine krasjes in de opperlaag van uw huid aan te brengen, voorziet Elise uw gelaat van semipermanente make-up. Zo kan ze met haar microbladingtool natuurlijke wenkbrauwen creëren, volledig afgestemd op de vorm van uw gezicht. De kleur bepaalt u zelf.

Interesse in een behandeling?

Heeft u vragen over één van de behandelingen? Aarzel niet om Elise te contacteren voor meer informatie.